Complex met zes nieuwe gîtes

In een thermaal dorp in het zuiden van de Morvan staat te koop dit goed onderhouden en grotendeels gerenoveerde pand.Het is een voormalig EDF-gebouw uit de jaren 60 dat de afgelopen 10 jaar is omgebouwd tot een complex met 6 gîtes die kwalitatief zeer goed, en voornamelijk met hout ingericht zijn.

Van de 6 zijn er 2 nog niet af, wel al aanwezig alle aan-en afvoer, en grotendeels de aftimmering van de ruimtes.

 


De grote gîtes (4 maal af) bestaan elk uit een woonkamer annex keuken, een open trap naar de bovenverdieping met slaapkamer en badkamer.

Buiten het pand bevindt zich de grote tuin, en daarin een grote schuur waarin nog een dichte ruimten gemaakt kunnen worden (daarvoor is een toestemming afgegeven).

 

Het plan van de huidige eigenaar was om de (luxe) gîtes te verhuren aan kuurgasten, maar hij is er uiteindelijk niet aan toe gekomen.

Het is een zeer goed investeringsproject voor diegene die er zelf wil wonen (zeer geschikt voor een koppel) en tegelijkertijd een aantal gîtes wil verhuren.

 

Het pand grenst aan een weiland dat ligt aan een bos; er lopen regelmatig herten in de ‘achtertuin’.Het dorp beschikt over een themaal station waardoor in de maanden april – oktober veel kuurgasten een verblijf voor een of enkele weken zoeken. Ook in het dorp aanwezig een (binnen en buiten)zwembard, bioscoop, diverse restaurants, mini-golf, tennisbanen en 2 kleine supermarktjes. Het dorp ligt in een prachtige heuvelachtige bosrijke omgeving.

Onder het pand ligt een zeer ruime kelder opgedeeld in diverse sub-ruimtes voor opslag.
In de tuin bevindt zich een groot water-recevoir.

Vraagprijs: 400.000 € (onderhandelbaar)


 

Wilt u meer informatie, mailt u dan naar info@wwbourgogne.com.

 

WWB in Nederland

WWBourgogne komt naar Nederland! Wilt u ons spreken over één van de winkels of bedrijven op onze site,of over uw plannen voor een eigen bedrijf in de Bourgogne? Op vrijdag 25 september kunt u ons - op afspraak - ontmoeten in Den Bosch. Afspraak via info@wwbourgogne.com.  

Afwezigheid zomer

Onze contactpersoon is afwezig van 10 t/m 26 augustus. Eventuele mails worden beantwoord vanaf de 27e.  

Onderzoek Nederlanders in de Nièvre

Afgelopen dinsdag - 23 juni 2015 - zijn de resultaten gepresenteerd van het onderzoek naar de Nederlanders woonachtig in de Nièvre en de Morvan.

Inschrijven voor Ontdekkingsweekend

Wilt u uw plannen verder concretiseren om naar de Bourgogne te verhuizen? Kom dan naar het ontdekkingsweekend 2015. 

Meer 'ter overname'

Naast de bedrijven die u op deze site vindt onder het kopje 'Ter overname', zijn er nog meer bedrijven in de Nièvre die een opvolger zoeken. Met een nieuwe link vindt u veel extra info. 

Emigratiebeurs 2015

Op 7 en 8 februari a.s. vindt u ons weer met de stand van de Bourgogne op de emigratiebeurs!

WWBourgogne in de media

In het tijdschrif 'Maison en France' is in het net verschenen nummer een artikel gewijd aan het werk van 'Wonen en werken in de Bourgogne'. 

3, 4 en 5 oktober: Univers Bois - Hout

Wilt u een project ontwikkelen in de hout-sector? Bent u op zoek naar informatie of de juiste contacten?
Kom naar de beurs op 3,4, en 5 oktober.

2-daagse Sessie Bourgogne

'Wat heb ik de Bourgogne te bieden?'. Een vraag voor veel mensen die naar de Bourgogne willen verhuizen, maar niet weten met welk werk een inkomen te verwerven. Zonder inkomen is de stap immers niet realistisch.

Weekend lang ontdekken

Het afgelopen weekend is weer een kleine groep mensen naar de Nièvre gekomen om te ontdekken hoe zij een nieuw bestaan kunnen opbouwen in de Bourgogne.

Ontdekkingsweekend mei 2014

Het komend weekend ontvangt de Nièvre weer 11 personen die komen ontdekken wat hun kansen en mogelijkheden zijn voor een start in de Nièvre.

NièvreMagazine

In het magazine 'NM' dat met een oplage van 115.000 exemplaren verspreid wordt onder de inwoners van de Nièvre, vandaag een artikel over het werk van de Nièvre om Nederlanders te ontvangen en begeleiden bij hun verhuizing naar de Nièvre.

Ontdekkings-weekend

Wilt u naar het ontdekkingsweekend in de Bourgogne? Lees hier verder en meld u zich dan aan via ons mailadres, en vul vervolgens het formulier in.

De Bourgogne in NL!

Op 8 en 9 februari 2014 is de Bourgogne aanwezig op de Emigratiebeurs te Houten.