Associé gezocht voor kledingwinkel in Clamecy

Een kledingwinkel in klassiek segment en lingerie zoekt een partner die zich deels wil inkopen en wil meedraaien. De winkel bevindt zich in het prachtige centrum van Clamecy.


De winkel biedt een uitgebreid assortiment in mannen- en vrouwenkleding als spijkerbroeken, truien, sjaals, jassen, sokken en pakken. Daarnaast is er een afdeling met lingerie. Het is een winkel met een goede reputatie, die opereert in het hogere (kwaliteit-)segment en veel internationale klanten heeft.
Het pand ligt in een mooie en goed bezochte winkelstraat. Boven de winkel is een grote ruimte gelegen die nog gebruikt kan worden als uitbreiding voor de winkel of als woonruimte. Er moet daartoe wel geïnvesteerd worden in een passende verbouwing.


De huidige eigenaresse doet momenteel alles alleen en zou graag voortaan samen met een zakelijk partner de winkel runnen. In de nabije of verdere toekomst zou deze persoon de winkel geheel kunnen overnemen. Dit is dus de mogelijkheid voor diegene die niet direct de grote stap wil zetten, maar dit gefaseerd wil doen binnen de veiligheid van een goedlopende winkel.

Het is uitermate geschikt voor iemand die affiniteit heeft in dit segment en daarnaast naai- en verzetwerkzaamheden kan verrichten.

De winkel heeft momenteel een omzet van 135.000 € op jaarbasis (80% kleding, 20% lingerie).

Mocht u meer willen weten over deze winkel en de mogelijkheden, neemt u dan contact op via info@wwbourgogne.com.

 

WWB in Nederland

WWBourgogne komt naar Nederland! Wilt u ons spreken over één van de winkels of bedrijven op onze site,of over uw plannen voor een eigen bedrijf in de Bourgogne? Op vrijdag 25 september kunt u ons - op afspraak - ontmoeten in Den Bosch. Afspraak via info@wwbourgogne.com.  

Afwezigheid zomer

Onze contactpersoon is afwezig van 10 t/m 26 augustus. Eventuele mails worden beantwoord vanaf de 27e.  

Onderzoek Nederlanders in de Nièvre

Afgelopen dinsdag - 23 juni 2015 - zijn de resultaten gepresenteerd van het onderzoek naar de Nederlanders woonachtig in de Nièvre en de Morvan.

Inschrijven voor Ontdekkingsweekend

Wilt u uw plannen verder concretiseren om naar de Bourgogne te verhuizen? Kom dan naar het ontdekkingsweekend 2015. 

Meer 'ter overname'

Naast de bedrijven die u op deze site vindt onder het kopje 'Ter overname', zijn er nog meer bedrijven in de Nièvre die een opvolger zoeken. Met een nieuwe link vindt u veel extra info. 

Emigratiebeurs 2015

Op 7 en 8 februari a.s. vindt u ons weer met de stand van de Bourgogne op de emigratiebeurs!

WWBourgogne in de media

In het tijdschrif 'Maison en France' is in het net verschenen nummer een artikel gewijd aan het werk van 'Wonen en werken in de Bourgogne'. 

3, 4 en 5 oktober: Univers Bois - Hout

Wilt u een project ontwikkelen in de hout-sector? Bent u op zoek naar informatie of de juiste contacten?
Kom naar de beurs op 3,4, en 5 oktober.

2-daagse Sessie Bourgogne

'Wat heb ik de Bourgogne te bieden?'. Een vraag voor veel mensen die naar de Bourgogne willen verhuizen, maar niet weten met welk werk een inkomen te verwerven. Zonder inkomen is de stap immers niet realistisch.

Weekend lang ontdekken

Het afgelopen weekend is weer een kleine groep mensen naar de Nièvre gekomen om te ontdekken hoe zij een nieuw bestaan kunnen opbouwen in de Bourgogne.

Ontdekkingsweekend mei 2014

Het komend weekend ontvangt de Nièvre weer 11 personen die komen ontdekken wat hun kansen en mogelijkheden zijn voor een start in de Nièvre.

NièvreMagazine

In het magazine 'NM' dat met een oplage van 115.000 exemplaren verspreid wordt onder de inwoners van de Nièvre, vandaag een artikel over het werk van de Nièvre om Nederlanders te ontvangen en begeleiden bij hun verhuizing naar de Nièvre.

Ontdekkings-weekend

Wilt u naar het ontdekkingsweekend in de Bourgogne? Lees hier verder en meld u zich dan aan via ons mailadres, en vul vervolgens het formulier in.

De Bourgogne in NL!

Op 8 en 9 februari 2014 is de Bourgogne aanwezig op de Emigratiebeurs te Houten.