Ter overname: Winkel in sportartikelen

Ter overname: Winkel in sportartikelen

In een doorgaande, belangrijke straat van Clamecy stad ligt deze sportwinkel met sportkleding, -schoeisel en uitrusting voor o.m. wandel-, zwem-, voetbal- en hardloopactiviteiten. Dit assortiment kan uiteraard verder uitgebreid en aangepast worden.

 

Clamecy is een charmant en toeristisch stadje vlakbij o.m. Vézelay en het Regionale Natuurpark de Morvan, met alle benodigde voorzieningen. Het heeft een middeleeuws centrum en heeft diverse bezienswaardigheden.

 

De winkel is bekend in een grote straal en is al 37 jaar een begrip! De winkel wordt momenteel gerund door 1 persoon, maar idealiter is wanneer een koppel dit overneemt met nog een kleine activiteit ernaast.

Het pand is voorzien van vidéo-camera's, rolluiken en alarm.

De winkel is rolstoeltoegankelijk.Het pand

Het gehele pand bestaat uit :

De winkel van 80m²

Opslag van 20 m² gelegen naast de winkel

 

Een boven gelegen appartement van 100m² met 2 slaapkamers, een keuken, badkamer en een ruime woonkamer met terras en eventueel nog te gebruiken zolderruimte (nog een extra slaapkamer).


Een deel van het dak is gerenoveerd, en op alle ramen zitten elektrisch bedienbare rolluiken. In het appartement is een groot deel van de ramen voorzien van dubbelglas.

 

Cijfers:
Omzet van huidige opzet bedraagt 115.000 € excl. BTW
Verdeling omzet: 70% kledingverkoop, 20% schoenen en 10% materiaal.

Verbruik electriciteit (voor gehele pand en voor heel jaar): 3000 €

 

Vraagprijs overname: 56 000 €

Vraagprijs gehele pand: 135 000 €

Verder nog overname van (nader in overleg te bepalen) voorraad

 

De eigenaresse staat open voor onderhandeling! Neemt u bij belangstelling contact met ons op via info@wwbourgogne.com

 

WWB in Nederland

WWBourgogne komt naar Nederland! Wilt u ons spreken over één van de winkels of bedrijven op onze site,of over uw plannen voor een eigen bedrijf in de Bourgogne? Op vrijdag 25 september kunt u ons - op afspraak - ontmoeten in Den Bosch. Afspraak via info@wwbourgogne.com.  

Afwezigheid zomer

Onze contactpersoon is afwezig van 10 t/m 26 augustus. Eventuele mails worden beantwoord vanaf de 27e.  

Onderzoek Nederlanders in de Nièvre

Afgelopen dinsdag - 23 juni 2015 - zijn de resultaten gepresenteerd van het onderzoek naar de Nederlanders woonachtig in de Nièvre en de Morvan.

Inschrijven voor Ontdekkingsweekend

Wilt u uw plannen verder concretiseren om naar de Bourgogne te verhuizen? Kom dan naar het ontdekkingsweekend 2015. 

Meer 'ter overname'

Naast de bedrijven die u op deze site vindt onder het kopje 'Ter overname', zijn er nog meer bedrijven in de Nièvre die een opvolger zoeken. Met een nieuwe link vindt u veel extra info. 

Emigratiebeurs 2015

Op 7 en 8 februari a.s. vindt u ons weer met de stand van de Bourgogne op de emigratiebeurs!

WWBourgogne in de media

In het tijdschrif 'Maison en France' is in het net verschenen nummer een artikel gewijd aan het werk van 'Wonen en werken in de Bourgogne'. 

3, 4 en 5 oktober: Univers Bois - Hout

Wilt u een project ontwikkelen in de hout-sector? Bent u op zoek naar informatie of de juiste contacten?
Kom naar de beurs op 3,4, en 5 oktober.

2-daagse Sessie Bourgogne

'Wat heb ik de Bourgogne te bieden?'. Een vraag voor veel mensen die naar de Bourgogne willen verhuizen, maar niet weten met welk werk een inkomen te verwerven. Zonder inkomen is de stap immers niet realistisch.

Weekend lang ontdekken

Het afgelopen weekend is weer een kleine groep mensen naar de Nièvre gekomen om te ontdekken hoe zij een nieuw bestaan kunnen opbouwen in de Bourgogne.

Ontdekkingsweekend mei 2014

Het komend weekend ontvangt de Nièvre weer 11 personen die komen ontdekken wat hun kansen en mogelijkheden zijn voor een start in de Nièvre.

NièvreMagazine

In het magazine 'NM' dat met een oplage van 115.000 exemplaren verspreid wordt onder de inwoners van de Nièvre, vandaag een artikel over het werk van de Nièvre om Nederlanders te ontvangen en begeleiden bij hun verhuizing naar de Nièvre.

Ontdekkings-weekend

Wilt u naar het ontdekkingsweekend in de Bourgogne? Lees hier verder en meld u zich dan aan via ons mailadres, en vul vervolgens het formulier in.

De Bourgogne in NL!

Op 8 en 9 februari 2014 is de Bourgogne aanwezig op de Emigratiebeurs te Houten.