Ter overname: delicatessen- en kaaswinkel

VERKOCHT
In een klein stadje, gelegen in de Morvan,  is in verband met gezondheidsproblemen, ter overname deze kaaswinkel met groot assortiment kaas, lekkernijen en aanverwante artikelen.

 

In dit geval betreft de overname niet alleen de winkel, maar ook een marktwagen met vaste marktdagen en -plaatsen en een webwinkel. Het bedrijf bestaat inmiddels ruim 8 jaar en heeft daardoor zowel een vaste klantenkring als een goede naam opgebouwd.

Het assortiment bestaat onder meer uit Nederlandse kaas (meer dan 60 soorten kwaliteitskaas), Franse kaas en delicatessen, maar ook lokale producten, Nederlandse (typische) producten en verder nog o.m. olijven, noten en oliën.

Dit bedrijf is zeer geschikt om overgenomen te worden door een koppel dat dit concept wil uitbouwen en zin heeft om nieuwe activiteiten erbij te ontwikkelen. Er zijn mogelijkheden op het gebied van catering, het opzetten van een terras (gelegen naast de winkel) en het organiseren van proeverijen.

De winkel bevindt zich aan een drukke, doorlopende weg waar ook een kapper, bakker, boekenwinkel en bank zitten. Het pand wordt in zijn geheel gehuurd voor 500€  per maand.
Boven de winkel bevindt zich een appartement waarin prima (zelf) gewoond kan worden, of wat verhuurd kan worden (waarmee direct inkomsten kunnen worden verkregen).

Ter overname zijn:

·         De winkelinrichting (vitrines, koelcel, stellingen, vriezer, etalagematerialen, kortom alles!)

·         De (nieuwe) verkoopwagen (2015)

·         De voorraad

·         De goodwill

Dit is een supermooi project om zo over te nemen, met daarnaast veel mogelijkheden om uit te breiden en te groeien. Voor diegenen die interesse hebben, is meer informatie opvraagbaar via info@wwbourgogne.com, of via 00.33.7.86.25.16.55.

WWB in Nederland

WWBourgogne komt naar Nederland! Wilt u ons spreken over één van de winkels of bedrijven op onze site,of over uw plannen voor een eigen bedrijf in de Bourgogne? Op vrijdag 25 september kunt u ons - op afspraak - ontmoeten in Den Bosch. Afspraak via info@wwbourgogne.com.  

Afwezigheid zomer

Onze contactpersoon is afwezig van 10 t/m 26 augustus. Eventuele mails worden beantwoord vanaf de 27e.  

Onderzoek Nederlanders in de Nièvre

Afgelopen dinsdag - 23 juni 2015 - zijn de resultaten gepresenteerd van het onderzoek naar de Nederlanders woonachtig in de Nièvre en de Morvan.

Inschrijven voor Ontdekkingsweekend

Wilt u uw plannen verder concretiseren om naar de Bourgogne te verhuizen? Kom dan naar het ontdekkingsweekend 2015. 

Meer 'ter overname'

Naast de bedrijven die u op deze site vindt onder het kopje 'Ter overname', zijn er nog meer bedrijven in de Nièvre die een opvolger zoeken. Met een nieuwe link vindt u veel extra info. 

Emigratiebeurs 2015

Op 7 en 8 februari a.s. vindt u ons weer met de stand van de Bourgogne op de emigratiebeurs!

WWBourgogne in de media

In het tijdschrif 'Maison en France' is in het net verschenen nummer een artikel gewijd aan het werk van 'Wonen en werken in de Bourgogne'. 

3, 4 en 5 oktober: Univers Bois - Hout

Wilt u een project ontwikkelen in de hout-sector? Bent u op zoek naar informatie of de juiste contacten?
Kom naar de beurs op 3,4, en 5 oktober.

2-daagse Sessie Bourgogne

'Wat heb ik de Bourgogne te bieden?'. Een vraag voor veel mensen die naar de Bourgogne willen verhuizen, maar niet weten met welk werk een inkomen te verwerven. Zonder inkomen is de stap immers niet realistisch.

Weekend lang ontdekken

Het afgelopen weekend is weer een kleine groep mensen naar de Nièvre gekomen om te ontdekken hoe zij een nieuw bestaan kunnen opbouwen in de Bourgogne.

Ontdekkingsweekend mei 2014

Het komend weekend ontvangt de Nièvre weer 11 personen die komen ontdekken wat hun kansen en mogelijkheden zijn voor een start in de Nièvre.

NièvreMagazine

In het magazine 'NM' dat met een oplage van 115.000 exemplaren verspreid wordt onder de inwoners van de Nièvre, vandaag een artikel over het werk van de Nièvre om Nederlanders te ontvangen en begeleiden bij hun verhuizing naar de Nièvre.

Ontdekkings-weekend

Wilt u naar het ontdekkingsweekend in de Bourgogne? Lees hier verder en meld u zich dan aan via ons mailadres, en vul vervolgens het formulier in.

De Bourgogne in NL!

Op 8 en 9 februari 2014 is de Bourgogne aanwezig op de Emigratiebeurs te Houten.