Complex met vakantie-appartementen

Ter overname in kuuroord stadje, een complex met 10 te verhuren appartementen, omringd door ruim terrein met daarop 2 parkeerplaatsen en een - op te knappen - tennisbaan.

Dit is een investeringsproject voor mensen in het toerisme. De huidige klandizie bestaat voor 99% uit Franse kuuroord gangers, die voor 3 weken een appartement huren. De bezetting is in het kuuroordseizoen (dat loopt van maart tot eind oktober) heel goed, en in het hoogseizoen bijna continue vol. De huidige eigenaars gaan met pensioen en wensen het complex te verkopen.

Het complex bestaat uit 10 nagenoeg gelijke, geschakelde, appartementen, gebouwd circa 30 jaar geleden met 1 of 2 slaapkamers, een aparte badkamer met douche en toilet, een woonkamer met daarin de keuken en balkon of terras.

Er is 1 appartement dat toegankelijk is voor minder validen. Alles is netjes onderhouden en het geheel is momenteel in prima staat.Het complex ligt in een klein stadje, in het zuiden van de Morvan, dat bekend staat om het kuuroord. In het stadje zijn o.a. nog aanwezig: een zwembad (binnen en buiten), een tennisclub, twee kleine supermarktjes, een tijdschriftenwinkel, een bioscoop en diverse restaurants en bars.

De appartementen liggen op loopafstand van de Thermen, waar de meeste gasten een 3 weken durende behandeling ondergaan. Op het terrein zijn 2 parkeerruimtes met overdekking, en een tennisbaan die in de huidige hoedanigheid niet te gebruiken is, maar weer opgeknapt zou kunnen worden. Het terrein kan nog verder aangekleed worden met bijvoorbeeld speeltoestellen.


De klandizie/ doelgroep zou ook breder getrokken kunnen worden door naast de kuuroordgasten, ook gezinnen - met kinderen - aan te trekken, en eveneens te richten op andere nationaliteiten. 

Alle appartementen zijn netjes en compleet uitgerust, hebben verwarming, een internet- en telefoonaansluiting. Zo heeft elk appartement een strijkplank, strijkbout, tuinmeubels, geheel ingerichte keuken en televisie. De gasten hebben de mogelijkheid gebruik te maken van een wasmachine. Een appartement wordt momenteel verhuurd voor gemiddeld 300 euro's per week.


De vraagprijs voor het complex bedraagt 420.000 euro's, met ruimte tot onderhandeling.

Mocht u interesse hebben in dit project, neemt u dan contact met ons op via info@wwbourgogne.com.
Wij kunnen antwoord geven op de eerste, oriënterende vragen, of u in contact brengen met de eigenaar voor verdere vragen.

WWB in Nederland

WWBourgogne komt naar Nederland! Wilt u ons spreken over één van de winkels of bedrijven op onze site,of over uw plannen voor een eigen bedrijf in de Bourgogne? Op vrijdag 25 september kunt u ons - op afspraak - ontmoeten in Den Bosch. Afspraak via info@wwbourgogne.com.  

Afwezigheid zomer

Onze contactpersoon is afwezig van 10 t/m 26 augustus. Eventuele mails worden beantwoord vanaf de 27e.  

Onderzoek Nederlanders in de Nièvre

Afgelopen dinsdag - 23 juni 2015 - zijn de resultaten gepresenteerd van het onderzoek naar de Nederlanders woonachtig in de Nièvre en de Morvan.

Inschrijven voor Ontdekkingsweekend

Wilt u uw plannen verder concretiseren om naar de Bourgogne te verhuizen? Kom dan naar het ontdekkingsweekend 2015. 

Meer 'ter overname'

Naast de bedrijven die u op deze site vindt onder het kopje 'Ter overname', zijn er nog meer bedrijven in de Nièvre die een opvolger zoeken. Met een nieuwe link vindt u veel extra info. 

Emigratiebeurs 2015

Op 7 en 8 februari a.s. vindt u ons weer met de stand van de Bourgogne op de emigratiebeurs!

WWBourgogne in de media

In het tijdschrif 'Maison en France' is in het net verschenen nummer een artikel gewijd aan het werk van 'Wonen en werken in de Bourgogne'. 

3, 4 en 5 oktober: Univers Bois - Hout

Wilt u een project ontwikkelen in de hout-sector? Bent u op zoek naar informatie of de juiste contacten?
Kom naar de beurs op 3,4, en 5 oktober.

2-daagse Sessie Bourgogne

'Wat heb ik de Bourgogne te bieden?'. Een vraag voor veel mensen die naar de Bourgogne willen verhuizen, maar niet weten met welk werk een inkomen te verwerven. Zonder inkomen is de stap immers niet realistisch.

Weekend lang ontdekken

Het afgelopen weekend is weer een kleine groep mensen naar de Nièvre gekomen om te ontdekken hoe zij een nieuw bestaan kunnen opbouwen in de Bourgogne.

Ontdekkingsweekend mei 2014

Het komend weekend ontvangt de Nièvre weer 11 personen die komen ontdekken wat hun kansen en mogelijkheden zijn voor een start in de Nièvre.

NièvreMagazine

In het magazine 'NM' dat met een oplage van 115.000 exemplaren verspreid wordt onder de inwoners van de Nièvre, vandaag een artikel over het werk van de Nièvre om Nederlanders te ontvangen en begeleiden bij hun verhuizing naar de Nièvre.

Ontdekkings-weekend

Wilt u naar het ontdekkingsweekend in de Bourgogne? Lees hier verder en meld u zich dan aan via ons mailadres, en vul vervolgens het formulier in.

De Bourgogne in NL!

Op 8 en 9 februari 2014 is de Bourgogne aanwezig op de Emigratiebeurs te Houten.