Restaurant omgeving Autun

Dit restaurant is in 2005 door een Duits-Frans paar van de gemeente overgenomen en nieuw leven ingeblazen. Inmiddels alweer 10 jaar een gewaardeerd adres met een goede reputatie. Klandizie bestaat uit de lokale bevolking uit een straal van circa 50 km en van april tot oktober tevens uit tal van nationale en internationale gasten. Eigenaars van regionale geclassificeerde gîtes, chambre d'hotes en campings sturen hun gasten naar dit restaurant.

De huidige eigenaren wensen over enige tijd met pensioen te gaan en zijn op zoek naar enthousiaste koppels die dit restaurant kunnen voortzetten. Voor een succesvolle overname is professionele ervaring in de horeca en kennis van zaken noodzakelijk, naast uiteraard een goede kennis van het Frans. 
De eigenaren zijn nog volop actief en wensen potentiele overname kandidaten het restaurant te laten zien in volle bedrijvigheid. 

Het pand

Het pand is te huur bij de gemeente voor 500 euro per maand en bestaat uit:
Entree met bar ongeveer 35m²Restaurant ongeveer 55 m²Aangrenzend sfeervol terras (gedeeltelijk overdekt) van ongeveer 100 m²Keuken en spoelkeuken ongeveer 35 m² op norm en direct te gebruiken.
Diverse nevenruimtes (kelder, voorraadkamers, koelcel etc.)
Appartement op de 1e verdieping van ongeveer 90 m², bestaande uit 4 kamers, pantry en een badkamer.
De basisuitrusting is gedeeltelijk inbegrepen in de huurovereenkomst met de gemeente.
 


Overname

Vraagprijs overname: 55.000 euros.

Hieronder valt: een volledig ingericht restaurant, behalve enkele private bezittingen waaronder een deel van het meubilair, de lampen en alle schilderijen; deze zijn eventueel deels over te nemen.

Een nieuwe start in een prachtige omgeving, met een restaurant dat goed loopt en tevens een prettige nieuwe leefplek biedt, zonder aanschaf van een pand; dat alles vindt u in 1 bij dit restaurant!

Voor meer informatie kunt u contact opnemen met info@wwbourgogne.com.

 

WWB in Nederland

WWBourgogne komt naar Nederland! Wilt u ons spreken over één van de winkels of bedrijven op onze site,of over uw plannen voor een eigen bedrijf in de Bourgogne? Op vrijdag 25 september kunt u ons - op afspraak - ontmoeten in Den Bosch. Afspraak via info@wwbourgogne.com.  

Afwezigheid zomer

Onze contactpersoon is afwezig van 10 t/m 26 augustus. Eventuele mails worden beantwoord vanaf de 27e.  

Onderzoek Nederlanders in de Nièvre

Afgelopen dinsdag - 23 juni 2015 - zijn de resultaten gepresenteerd van het onderzoek naar de Nederlanders woonachtig in de Nièvre en de Morvan.

Inschrijven voor Ontdekkingsweekend

Wilt u uw plannen verder concretiseren om naar de Bourgogne te verhuizen? Kom dan naar het ontdekkingsweekend 2015. 

Meer 'ter overname'

Naast de bedrijven die u op deze site vindt onder het kopje 'Ter overname', zijn er nog meer bedrijven in de Nièvre die een opvolger zoeken. Met een nieuwe link vindt u veel extra info. 

Emigratiebeurs 2015

Op 7 en 8 februari a.s. vindt u ons weer met de stand van de Bourgogne op de emigratiebeurs!

WWBourgogne in de media

In het tijdschrif 'Maison en France' is in het net verschenen nummer een artikel gewijd aan het werk van 'Wonen en werken in de Bourgogne'. 

3, 4 en 5 oktober: Univers Bois - Hout

Wilt u een project ontwikkelen in de hout-sector? Bent u op zoek naar informatie of de juiste contacten?
Kom naar de beurs op 3,4, en 5 oktober.

2-daagse Sessie Bourgogne

'Wat heb ik de Bourgogne te bieden?'. Een vraag voor veel mensen die naar de Bourgogne willen verhuizen, maar niet weten met welk werk een inkomen te verwerven. Zonder inkomen is de stap immers niet realistisch.

Weekend lang ontdekken

Het afgelopen weekend is weer een kleine groep mensen naar de Nièvre gekomen om te ontdekken hoe zij een nieuw bestaan kunnen opbouwen in de Bourgogne.

Ontdekkingsweekend mei 2014

Het komend weekend ontvangt de Nièvre weer 11 personen die komen ontdekken wat hun kansen en mogelijkheden zijn voor een start in de Nièvre.

NièvreMagazine

In het magazine 'NM' dat met een oplage van 115.000 exemplaren verspreid wordt onder de inwoners van de Nièvre, vandaag een artikel over het werk van de Nièvre om Nederlanders te ontvangen en begeleiden bij hun verhuizing naar de Nièvre.

Ontdekkings-weekend

Wilt u naar het ontdekkingsweekend in de Bourgogne? Lees hier verder en meld u zich dan aan via ons mailadres, en vul vervolgens het formulier in.

De Bourgogne in NL!

Op 8 en 9 februari 2014 is de Bourgogne aanwezig op de Emigratiebeurs te Houten.