Hotel + restaurant + salon de thé aan het meer

Het hotel - gebouwd in 1860 en daarmee het oudste hotel aan de rand van het meer,  heeft 13 kamers, voorzien van douche, toilet en wastafel.
Vanwege de prachtige ligging - aan het meer, met eigen toegang tot het meer en met zicht op het meer en veel natuur in de omgeving - komen hier veel wandelaars, fietsers, natuurliefhebbers en uiteraard waterliefhebbers.Naast het hotel biedt het restaurant 51 couverts en is de salon de thé - met open haard - geschikt voor circa 20 personen.
Gezien de ideale situatie ( aan het meer) is dit een goed bezochte locatie door toeristen.Er zijn momenteel 6 mensen in dienst bij het hotel voor bediening restaurant, keuken, schoonmaak en beheer hotel en soms extra personeel in de zomermaanden.
Er is veel geïnvesteerd de afgelopen jaren en alles is volgens de huidige normen aangepast; er is voor meer dan 200.000 € geïnvesteerd.

Bij het hotel hoort tevens een privéwoning geschikt voor 4 personen; deze en het hotel zijn goed onderhouden. Onder het hotel bevinden zich de privégarages en 4 kelders.
Het geheel ligt in het Parc Naturel Régional du Morvan.

De omzet ligt ruim boven de 300.000 euros.
Vraagprijs voor het geheel is 725.000 €

Voor meer informatie: info@wwbourgogne.com

WWB in Nederland

WWBourgogne komt naar Nederland! Wilt u ons spreken over één van de winkels of bedrijven op onze site,of over uw plannen voor een eigen bedrijf in de Bourgogne? Op vrijdag 25 september kunt u ons - op afspraak - ontmoeten in Den Bosch. Afspraak via info@wwbourgogne.com.  

Afwezigheid zomer

Onze contactpersoon is afwezig van 10 t/m 26 augustus. Eventuele mails worden beantwoord vanaf de 27e.  

Onderzoek Nederlanders in de Nièvre

Afgelopen dinsdag - 23 juni 2015 - zijn de resultaten gepresenteerd van het onderzoek naar de Nederlanders woonachtig in de Nièvre en de Morvan.

Inschrijven voor Ontdekkingsweekend

Wilt u uw plannen verder concretiseren om naar de Bourgogne te verhuizen? Kom dan naar het ontdekkingsweekend 2015. 

Meer 'ter overname'

Naast de bedrijven die u op deze site vindt onder het kopje 'Ter overname', zijn er nog meer bedrijven in de Nièvre die een opvolger zoeken. Met een nieuwe link vindt u veel extra info. 

Emigratiebeurs 2015

Op 7 en 8 februari a.s. vindt u ons weer met de stand van de Bourgogne op de emigratiebeurs!

WWBourgogne in de media

In het tijdschrif 'Maison en France' is in het net verschenen nummer een artikel gewijd aan het werk van 'Wonen en werken in de Bourgogne'. 

3, 4 en 5 oktober: Univers Bois - Hout

Wilt u een project ontwikkelen in de hout-sector? Bent u op zoek naar informatie of de juiste contacten?
Kom naar de beurs op 3,4, en 5 oktober.

2-daagse Sessie Bourgogne

'Wat heb ik de Bourgogne te bieden?'. Een vraag voor veel mensen die naar de Bourgogne willen verhuizen, maar niet weten met welk werk een inkomen te verwerven. Zonder inkomen is de stap immers niet realistisch.

Weekend lang ontdekken

Het afgelopen weekend is weer een kleine groep mensen naar de Nièvre gekomen om te ontdekken hoe zij een nieuw bestaan kunnen opbouwen in de Bourgogne.

Ontdekkingsweekend mei 2014

Het komend weekend ontvangt de Nièvre weer 11 personen die komen ontdekken wat hun kansen en mogelijkheden zijn voor een start in de Nièvre.

NièvreMagazine

In het magazine 'NM' dat met een oplage van 115.000 exemplaren verspreid wordt onder de inwoners van de Nièvre, vandaag een artikel over het werk van de Nièvre om Nederlanders te ontvangen en begeleiden bij hun verhuizing naar de Nièvre.

Ontdekkings-weekend

Wilt u naar het ontdekkingsweekend in de Bourgogne? Lees hier verder en meld u zich dan aan via ons mailadres, en vul vervolgens het formulier in.

De Bourgogne in NL!

Op 8 en 9 februari 2014 is de Bourgogne aanwezig op de Emigratiebeurs te Houten.