Ter overname pand voor - creatieve - activiteiten

PRIJS VERLAAGD!

Dit pand - met woonhuis - is uitermate geschikt voor werkzaamheden waarbij groepen ontvangen worden, voor cursussen of voorstellingen. Er is tevens een tweede woonruimte om gasten te logeren. Ideaal voor kunstenaars, docenten, muzikanten etc.
Het pand ligt heel mooi aan het einde van een weggetje in een klein gehucht, met rondom groen en weidevelden. Zeer geschikt voor het organiseren van diverse activiteiten.
De huidige eigenaren - die hier succesvol cursussen organiseren met bezoekers uit de hele wereld - verkopen omdat zij een woning in een stad hebben gekocht.

Gegevens woonhuis:
  • Woonkamer / Keuken 28.40 m2


  • Slaapkamer / Kantoor 22.50 m2
  • Badkamer: 4.08m2
  • Atelier/Studio met eigen keuken, douche en toilet: 54.89m2 (boven begane grond)
Cursuscenrum / 2e Woonhuis:
  • Entrée 6.90m2
  • WC 1.00m2
  • Keuken 11.75m2
  • Restaurant 29.23m2
  • Cursusruimte totaal 73.18m2 (uitstekend geschikt als loft met slaapkamer)Daarnaast zijn er nog enkele bijgebouwen zoals de werkplaats:  27.40m2, een ezelstal:  6.00m2 en een hok:  2.50m2Het terras is 47 m2 groot en het gehele terrein beslaat 6000 m2
Totale woonoppervlakte: 259.33 m2 Terras: 46.15m2 Terrein: 6000 m2
De vraagprijs voor het geheel is 149.500 €.
Bent u geïnteresseerd en wilt u meer informatie, reageer dan via info@wwbourgogne.com.
Voor meer en andere foto's kijk ook op koophuisinfrankrijk.com


 
 

WWB in Nederland

WWBourgogne komt naar Nederland! Wilt u ons spreken over één van de winkels of bedrijven op onze site,of over uw plannen voor een eigen bedrijf in de Bourgogne? Op vrijdag 25 september kunt u ons - op afspraak - ontmoeten in Den Bosch. Afspraak via info@wwbourgogne.com.  

Afwezigheid zomer

Onze contactpersoon is afwezig van 10 t/m 26 augustus. Eventuele mails worden beantwoord vanaf de 27e.  

Onderzoek Nederlanders in de Nièvre

Afgelopen dinsdag - 23 juni 2015 - zijn de resultaten gepresenteerd van het onderzoek naar de Nederlanders woonachtig in de Nièvre en de Morvan.

Inschrijven voor Ontdekkingsweekend

Wilt u uw plannen verder concretiseren om naar de Bourgogne te verhuizen? Kom dan naar het ontdekkingsweekend 2015. 

Meer 'ter overname'

Naast de bedrijven die u op deze site vindt onder het kopje 'Ter overname', zijn er nog meer bedrijven in de Nièvre die een opvolger zoeken. Met een nieuwe link vindt u veel extra info. 

Emigratiebeurs 2015

Op 7 en 8 februari a.s. vindt u ons weer met de stand van de Bourgogne op de emigratiebeurs!

WWBourgogne in de media

In het tijdschrif 'Maison en France' is in het net verschenen nummer een artikel gewijd aan het werk van 'Wonen en werken in de Bourgogne'. 

3, 4 en 5 oktober: Univers Bois - Hout

Wilt u een project ontwikkelen in de hout-sector? Bent u op zoek naar informatie of de juiste contacten?
Kom naar de beurs op 3,4, en 5 oktober.

2-daagse Sessie Bourgogne

'Wat heb ik de Bourgogne te bieden?'. Een vraag voor veel mensen die naar de Bourgogne willen verhuizen, maar niet weten met welk werk een inkomen te verwerven. Zonder inkomen is de stap immers niet realistisch.

Weekend lang ontdekken

Het afgelopen weekend is weer een kleine groep mensen naar de Nièvre gekomen om te ontdekken hoe zij een nieuw bestaan kunnen opbouwen in de Bourgogne.

Ontdekkingsweekend mei 2014

Het komend weekend ontvangt de Nièvre weer 11 personen die komen ontdekken wat hun kansen en mogelijkheden zijn voor een start in de Nièvre.

NièvreMagazine

In het magazine 'NM' dat met een oplage van 115.000 exemplaren verspreid wordt onder de inwoners van de Nièvre, vandaag een artikel over het werk van de Nièvre om Nederlanders te ontvangen en begeleiden bij hun verhuizing naar de Nièvre.

Ontdekkings-weekend

Wilt u naar het ontdekkingsweekend in de Bourgogne? Lees hier verder en meld u zich dan aan via ons mailadres, en vul vervolgens het formulier in.

De Bourgogne in NL!

Op 8 en 9 februari 2014 is de Bourgogne aanwezig op de Emigratiebeurs te Houten.