Pizzeria in centrum van Autun

Het gaat om een zeer goed gelegen, klein restaurant - met Licence IV - met zo'n 30 couverts binnen en de mogelijkheid tot 20 couverts buiten (naast de kathedraal).  Er is een entree met kleine bar en de houtoven, waarvandaan naastgelegen gezellige restaurantgedeelte binnen. Het geheel is erg authentiek.  Onder het restaurant liggen twee 'caves voutées' van elk 30 m2.
De huidige eigenaar wil na 10 jaar hard werken iets anders gaan doen, en zoekt iemand voor de overname.

Er is een mogelijkheid het gehele pand over te nemen, of alleen de fonds de commerce en het restaurant te huren à 1000 € per maand. Het betreft echt een toplocatie, in het oude gedeelte van Autun, met zicht op de kathedraal en een naastgelegen hotel.De keuken dient aangepast te worden aan de huidige normen, en hiervoor heeft de huidige eigenaar een begroting laten maken, die zo'n 25.000 euro's bedraagt.

Vanaf de maand mei ontvangt het restaurant gemiddeld 25 couverts per dag (voornamelijk in de avond), maar de grootste omzet wordt gemaakt in de maanden juli en augustus, waarin het restaurant zeven dagen per week geopend is. De omzetcijfers bedragen in die periode circa 22.000 euro's per maand.Vraagprijs fonds de commerce: 30.000 €
Huurprijs restaurant: 1000 € m/maand

Tevens mogelijkheid het gehele pand (zijn 2 huizen met onderlinge doorgang) te kopen.
Ideaal voor een samenwerkend koppel.Voor meer informatie (over de mogelijkheden) of wanneer u vragen heeft, kunt u contact opnemen via info@wwbourgogne.com.

WWB in Nederland

WWBourgogne komt naar Nederland! Wilt u ons spreken over één van de winkels of bedrijven op onze site,of over uw plannen voor een eigen bedrijf in de Bourgogne? Op vrijdag 25 september kunt u ons - op afspraak - ontmoeten in Den Bosch. Afspraak via info@wwbourgogne.com.  

Afwezigheid zomer

Onze contactpersoon is afwezig van 10 t/m 26 augustus. Eventuele mails worden beantwoord vanaf de 27e.  

Onderzoek Nederlanders in de Nièvre

Afgelopen dinsdag - 23 juni 2015 - zijn de resultaten gepresenteerd van het onderzoek naar de Nederlanders woonachtig in de Nièvre en de Morvan.

Inschrijven voor Ontdekkingsweekend

Wilt u uw plannen verder concretiseren om naar de Bourgogne te verhuizen? Kom dan naar het ontdekkingsweekend 2015. 

Meer 'ter overname'

Naast de bedrijven die u op deze site vindt onder het kopje 'Ter overname', zijn er nog meer bedrijven in de Nièvre die een opvolger zoeken. Met een nieuwe link vindt u veel extra info. 

Emigratiebeurs 2015

Op 7 en 8 februari a.s. vindt u ons weer met de stand van de Bourgogne op de emigratiebeurs!

WWBourgogne in de media

In het tijdschrif 'Maison en France' is in het net verschenen nummer een artikel gewijd aan het werk van 'Wonen en werken in de Bourgogne'. 

3, 4 en 5 oktober: Univers Bois - Hout

Wilt u een project ontwikkelen in de hout-sector? Bent u op zoek naar informatie of de juiste contacten?
Kom naar de beurs op 3,4, en 5 oktober.

2-daagse Sessie Bourgogne

'Wat heb ik de Bourgogne te bieden?'. Een vraag voor veel mensen die naar de Bourgogne willen verhuizen, maar niet weten met welk werk een inkomen te verwerven. Zonder inkomen is de stap immers niet realistisch.

Weekend lang ontdekken

Het afgelopen weekend is weer een kleine groep mensen naar de Nièvre gekomen om te ontdekken hoe zij een nieuw bestaan kunnen opbouwen in de Bourgogne.

Ontdekkingsweekend mei 2014

Het komend weekend ontvangt de Nièvre weer 11 personen die komen ontdekken wat hun kansen en mogelijkheden zijn voor een start in de Nièvre.

NièvreMagazine

In het magazine 'NM' dat met een oplage van 115.000 exemplaren verspreid wordt onder de inwoners van de Nièvre, vandaag een artikel over het werk van de Nièvre om Nederlanders te ontvangen en begeleiden bij hun verhuizing naar de Nièvre.

Ontdekkings-weekend

Wilt u naar het ontdekkingsweekend in de Bourgogne? Lees hier verder en meld u zich dan aan via ons mailadres, en vul vervolgens het formulier in.

De Bourgogne in NL!

Op 8 en 9 februari 2014 is de Bourgogne aanwezig op de Emigratiebeurs te Houten.