Droomt u ervan om naar Frankrijk te emigreren?
Bent u ondernemer en wilt u uw bedrijf starten in de Bourgogne? Laat het niet bij goede voornemens, maar maak uw plan werkelijkheid! Wonen en werken in de Bourgogne biedt u informatie over uw vertrek naar Frankrijk en tevens gratis begeleiding bij uw oriëntatie en startfase.

Are you seriously thinking of moving to the beautiful Burgundy ? Would you like to find out about the possibilities for a new working career? Lots of business are for sale and looking for new owners. The ‘Nièvre’ (department 58) and the 'Grand Autunois' (municipality around Autun) in the Bourgogne welcome you – arms wide open – and offer you help to make a start.

Emigreren en wonen in de Bourgogne, Frankrijk

Wilt u een nieuwe toekomst opbouwen en een eigen bedrijf starten? Het departement ‘La Nièvre’ / Nièvre- gelegen in de prachtige groene en rustige Bourgogne Franche Comté - ontvangt u met open armen!

Hoe begint u, en waar begint u? Wij helpen u graag op weg met uw plannen. Kijk hier voor meer informatie over werken en ondernemen in Frankrijk of neem contact met ons op.


Op deze site vindt u veel informatie over een mogelijke toekomst in de Nièvre in de Bourgogne Franche Comté. Zoekt u een object ter overname? Bekijk dan ons aanbod van winkels en bedrijven.

Wij helpen u graag op weg met uw plannen en het ontwikkelen van uw project.

WWB in Nederland

WWBourgogne komt naar Nederland! Wilt u ons spreken over één van de winkels of bedrijven op onze site,of over uw plannen voor een eigen bedrijf in de Bourgogne? Op vrijdag 25 september kunt u ons - op afspraak - ontmoeten in Den Bosch. Afspraak via info@wwbourgogne.com.  

Afwezigheid zomer

Onze contactpersoon is afwezig van 10 t/m 26 augustus. Eventuele mails worden beantwoord vanaf de 27e.  

Onderzoek Nederlanders in de Nièvre

Afgelopen dinsdag - 23 juni 2015 - zijn de resultaten gepresenteerd van het onderzoek naar de Nederlanders woonachtig in de Nièvre en de Morvan.

Inschrijven voor Ontdekkingsweekend

Wilt u uw plannen verder concretiseren om naar de Bourgogne te verhuizen? Kom dan naar het ontdekkingsweekend 2015. 

Meer 'ter overname'

Naast de bedrijven die u op deze site vindt onder het kopje 'Ter overname', zijn er nog meer bedrijven in de Nièvre die een opvolger zoeken. Met een nieuwe link vindt u veel extra info. 

Emigratiebeurs 2015

Op 7 en 8 februari a.s. vindt u ons weer met de stand van de Bourgogne op de emigratiebeurs!

WWBourgogne in de media

In het tijdschrif 'Maison en France' is in het net verschenen nummer een artikel gewijd aan het werk van 'Wonen en werken in de Bourgogne'. 

3, 4 en 5 oktober: Univers Bois - Hout

Wilt u een project ontwikkelen in de hout-sector? Bent u op zoek naar informatie of de juiste contacten?
Kom naar de beurs op 3,4, en 5 oktober.

2-daagse Sessie Bourgogne

'Wat heb ik de Bourgogne te bieden?'. Een vraag voor veel mensen die naar de Bourgogne willen verhuizen, maar niet weten met welk werk een inkomen te verwerven. Zonder inkomen is de stap immers niet realistisch.

Weekend lang ontdekken

Het afgelopen weekend is weer een kleine groep mensen naar de Nièvre gekomen om te ontdekken hoe zij een nieuw bestaan kunnen opbouwen in de Bourgogne.

Ontdekkingsweekend mei 2014

Het komend weekend ontvangt de Nièvre weer 11 personen die komen ontdekken wat hun kansen en mogelijkheden zijn voor een start in de Nièvre.

NièvreMagazine

In het magazine 'NM' dat met een oplage van 115.000 exemplaren verspreid wordt onder de inwoners van de Nièvre, vandaag een artikel over het werk van de Nièvre om Nederlanders te ontvangen en begeleiden bij hun verhuizing naar de Nièvre.

Ontdekkings-weekend

Wilt u naar het ontdekkingsweekend in de Bourgogne? Lees hier verder en meld u zich dan aan via ons mailadres, en vul vervolgens het formulier in.

De Bourgogne in NL!

Op 8 en 9 februari 2014 is de Bourgogne aanwezig op de Emigratiebeurs te Houten.